Een Joint Venture van

Als een van de grootste verzekeraars in Nederland en met zijn coöperatieve achtergrond gelooft Achmea sterk in het gezamenlijk aanpakken van uitdagingen. Klimaatverandering is zo’n uitdaging. We zien met eigen ogen het ongemak en de kosten van schade veroorzaakt door klimaatverandering bij onze klanten. De samenwerking in BlueLabel zien wij als een manier om onze klanten te helpen zichzelf te bewapenen tegen de gevolgen van wateroverlast.

Willem van Duin, Bestuursvoorzitter Raad van Bestuur:

“BlueLabel is consistent met onze innovatie en preventie strategie. We zijn ons ervan bewust dat onze klanten vaker de gevolgen van extreme weersomstandigheden ondervinden; we zien het als onze verantwoordelijkheid om inzicht te geven in kwetsbaarheden en preventieve maatregelen.”

 

 

www.achmea.nl 

Klimaatverandering en toenemende verstedelijking betekenen dat de samenleving moet worden voorbereid voor grotere risico’s en uitdagingen veroorzaakt door klimaatverandering. Een belangrijke daarvan is extreme regenval. Bewustzijn van deze risico’s is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van de leefomgeving. BlueLabel biedt nauwkeurig inzicht op basis waarvan effectieve maatregelen kunnen worden genomen door overheden, bedrijven en burgers. We worden gemotiveerd door de visie om samen de maatschappij hierin te verbeteren.

Erik Oostwegel, CEO of Royal HaskoningDHV:

“Als ingenieurs hebben we veel kennis van de fysieke aspecten van onze wereld. Wanneer we deze kennis van de gebouwde omgeving combineren met neerslaggegevens en deze vervolgens verrijken met algoritmen, creëren we betere inzichten en vooruitzichten voor oplossingen tegen regenwater overlast. Met BlueLabel maken we gebruiken van innovatie en digitalisering om een duurzame impact op de leefomgeving te creëren.”

www.royalhaskoningdhv.com

Als deskundige adviesbureau op het gebied van water wil Nelen & Schuurmans bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving door de best mogelijke informatie beschikbaar te stellen. Het doel van BlueLabel is om nauwkeurig inzicht te geven in het risico en de gevolgen van extreme regenval voor overheden, organisaties en burgers – en dit past perfect bij onze missie.

Wytze Schuurmans, directeur Nelen & Schuurmans:

“Met BlueLabel maken we gebruik van de allernieuwste technologie en de meest accurate modellen die er beschikbaar zijn. Ik ben er trots op dat we een bijdrage leveren met onze vaardigheden en IT-expertise, en dat we met Bluelabel een nieuwe standaard ontwikkelen.”

 

www.nelen-schuurmans.nl 

Over BlueLabel

BlueLabel maakt de klimaatopgave ten opzichte van hevige neerslag, overstroming, hitte en droogte inzichtelijk.

Contact

Geïnteresseerd in BlueLabel?
Neem voor meer informatie contact op met info@bluelabel.net of
vul het contactformulier in

Neem contact met ons op